Voll-Damm Doble Malta és una cervesa de l’estil Märzenbier, que en alemany significa “feta el mes de març”. Aquesta cervesa és robusta, amb cos, i té un 7,2% de contingut alcohòlic. El nom d’aquesta cervesa conté la partícula voll, que en alemany significa “ple” o “complet”, en referència al cos i al sabor intens, que té un extracte sec primitiu del 17%.
Lager Viena. Cervesa rossa de tipus Lager Ambar Americana. Amb aromes a llúpol, malts i caramel al final. Les cualitats aromatiques es veuen reforçades per la practica centenaria de remullar la cervera amb llúpol fresc, ja que es sotmet a una llarga maduració. Compta amb un grau d’alcohol de 5,2%
Voll-Damm Doble Malta és una cervesa de l’estil Märzenbier, que en alemany significa “feta el mes de març”. Aquesta cervesa és robusta, amb cos, i té un 7,2% de contingut alcohòlic. El nom d’aquesta cervesa conté la partícula voll, que en alemany significa “ple” o “complet”, en referència al cos i al sabor intens, que té un extracte sec primitiu del 17%.
Lager 0,0%. Color ambar transparent, amb rivets daurats i escuma lleugera. Neta i brillant. Bombolles amb llarg recorregut i fines. Aroma neta i intensa, amb protagonisme del llúpol i la sensació fresca de notes de flor blanca. Gust delicat, amb sensació de cereal fresc i pa torrat. El pas per boca és suau, però amb caràcter. Frescor i amargor equilibrada són els seus trets més destacables.
Clara 0,0%. Color daurat pàl·lid, amb notes grogues i escuma blanca. Olor a pa tendre, cítrics i frescor vegetal. Nas envoltat i net. Al paladar, la fruita té el màxim protagonisme. Llimones madures i llimes àcides que li donen cos i frescor. Carbònic fi. Postgust amarg típic de la cervesa.
Lager. Els Mestres Cervesers de Damm, juntament amb la Unitat de Gluten del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques) van ser capdavanters a desenvolupar una cervesa apte per a celíacs i amb tot el seu sabor. Podem definir Daura com el sabor de “la cervesa de sempre”, ja que s’elabora amb el seu ingredient principal: malta d’ordi. 5,4% Alc.
“La del tanc 7”. L’última creació de Moritz te tota l’intensitat d’una 100% malta. Després de la realització de diferents proves a la fàbrica Moritz de Barcelona, l’elecció definitiva va ser la cervesa que s’havia fabricat en el tanc 7. Per aquest motiu, es va decidir que el nom de l’última cervesa de Moritz seria Moritz 7. Té un 5,5% Alc.
És una cervesa belga d’estil Belgian Strong Ale amb elevat volum d’alcohol, elaborada a Bélgica per Brouwerij Van Steenberge a Ertvelde, provincia de Flandes Oriental. Al 1998, Gulden Draak va ser guardonada com la millor cervesa del món pel seu gust, per l’Institut Americà de Cata. 10,5% Alc.
Porter. Cervesa sense filtrar de color negre intens a causa de les seues maltes i ordi torrefactes, amb lleugers tocs de fruita groga madura. Amb una escuma densa, fina i adherent, d’aroma torrada que ens trasllada al mon del cafè i el cacau, amb matisos de regalèssia i lleugeres notes fumades.
La elaboració i fermentació de la Heineken 0.0 dura el doble de temps que la de la majoria de cerveses y es realitza amb l’exclusiva llevadura de tipus A d’ingredients naturals de Heineken; durant aquest procés l’alcohol s’elimina cuidadosament i s’armonitza per aconseguir un gust afruitat, amb lleugeres notes de malta.
És una cervesa belga Pale Ale de triple fermentació produïda per la cerveceria Huyghe a Melle, provincia de Flandes Oriental. Delirium Tremens va ser nomenada “Millor Cervesa al Món” l’any 1998 en el Certamen Mundial de Cervesa de Chicago. Stuart Kallen li dóna el lloc número 1 a The 50 Greatest Beers in the World. 8,5% Alc.
Duvel, és una cervesa del tipus “Belgian Strong Ale”. Per commemorar la fi de la Primera Guerra Mundial, li van donar a la seva principal cervesa el nom de Victory Ale. Durant els anys 20, un àvid bevedor la va descriure com “nen echten duvel” (un veritable diable), potser com a referència al seu relativament alt contingut d’alcohol (8.5%), per la qual cosa la companyia va canviar del nom.
Strong Ale belga, d’alta fermentació, amb segona fermentació en ampolla. La Satan Red presenta un color vermell fosc, però transparent. De la seva elaboració destaca la cocció en caldera amb foc de carbó. El seu sabor és suau i persistent, lleugerament caramelitzat i agre, amb una aroma fumat, que recorda la malta torrada i espècies. 8% Alc.
És una cervesa belga Pale Ale de triple fermentació produïda per la cerveceria Huyghe a Melle, provincia de Flandes Oriental. Delirium Tremens va ser nomenada “Millor Cervesa al Món” l’any 1998 en el Certamen Mundial de Cervesa de Chicago. Stuart Kallen li dóna el lloc número 1 a The 50 Greatest Beers in the World. 8,5% Alc.
Judas és una cervesa rossa belga d’estil Strong Ale i doble fermentació, elaborada mitjançant mètodes tradicionals amb una acurada selecció d’ingredients. Aquesta rossa forta d’alta graduació és molt refrescant i posseeix un sabor intens i agradable. L’alta qualitat d’aquesta cervesa li ha valgut una medalla de plata en la selecció Monde de 1989. 8,5% Alc.
Pauwel Kwak és una cervesa belga de tipus Strong Ale , reconeixible pel seu color ambre dens i intens i per la seva cremositat. L’aroma que desprèn és suau, afruitat, amb un caràcter lleugerament picant a causa del llúpol i coriandre. Desprèn altres aromes terrosos i molt subtils de plàtan i un olor a pinya o mango al fons. És de sabor suau i afruitat amb una solidesa de torró i un petit toc a plàtan caramel·litzat. 8% Alc.
La famosa Hefe Weissbier Naturtrub de Paulaner és la viva representació de la cervesa de blat, ja que és la número 1 a Alemanya i una de les més populars en el món sencer. Des del punt de vista olfactiu, és afruitada i maltat, amb notes de cereals, blat i llevat. En boca, s’aprecien intenses notes de malta de blat, espècies, llevat i fruites com el plàtan. Lleugera i oliosa amb una carbonatació feble, presenta un final caramel·litzat i maltejat amb una suau nota seca i amarga. 5,5% Alc.
El nom de Franziskaner Weissbier es remunta a la mes antiga cerveseria no palatina muniquesa, fundada e 1363 en el cor de Munic, al costat d’un monestir de Franciscans, la qual cosa li donava el seu nom “Braustatt bey donin Franziskanern” (“Cerveseria al costat dels Franciscans”) La seva elaboració es basa en una antiga recepta bavaresa, guardant escrupolosament l’imperatiu legal de puresa de 1516, usant únicament malt de blat i ordi, llúpol, llevat i aigua. 5,0% Alc.
Una American IPA d’amargor afilada que portarà al límit la teva tolerància al cítric. Cervesa cítrica amb pell d’aranja que presenta una base de malt caramel·litzat, on s’aposenta tota la seva potència cítrica. La pell d’aranja que porta infusionada es combina amb els llúpols per oferir intenses onades de pi i taronja que arrodoneixen el seu sabor. 6,5%Alc. 6,5%Alc
De fermentació alta (ale) el cereal es troba torrat amb carbó i amb una alta càrrega de llúpols aromàtics i amargs (els quals ajudaven a la millor conservació de la cervesa i permetien el seu enviament a les colònies de l’Índia). Color ambre daurat amb una escuma poc densa. En nas, apareixen notes amargues i vegetals: taronja, flor de taronger, pi i algunes notes maltades. En boca ens aporta, des de notes cítriques que ens recorden el Lychee i a taronja cap a notes més balsàmiques de pi i notes maltades i amargues. El final és llarg i juga molt bé amb la sensació amarga dels llúpols. 5.6% Alc.
La Guinness Hop House 13 és una cervesa rossa feta amb molt més: més llúpol, més caràcter i més sabor. Un glop animat amb tocs d’albercoc i préssec. El sabor s’intensifica fins arribar a una malta subtil de cos mitjà. Al combinar el famos llevat Guinness amb l’ordi irlandes en el procés d’elaboració de la cervesa, els seus cervesers van canviar les regles de joc. 5,0% Alc
Stone és una de les marques americanes de cervesa més conegudes que en aquest cas, ha elaborat aquesta cervesa IPA a la seva fàbrica alemanya de Berlín. És una cervesa creada per satisfer els fanàtics de l’llúpol. Amargor moderada i gust alt a notes tropicals cítriques, herbal i pi. 6,9% Alc.
Cervesa col·laboració de Stone Brewing i Metallica. La cervesa oficial de la banda Californiana pretén trencar amb l’establert i el convencional, molt en sintonia amb la seua essència. El llúpol li proporciona aquest perfil més modern i radical, més amarg.Enter Night Pilsner és un homenatge a un gran tema clàssic de la banda, la cançó “Enter Sandman“, que es va estrenar el 1991. 5,7% Alc.
És la cervesa més popular de la cervesera nord-americana Sierra Nevada. De color ambre i amb un cos i caràcter complex., amb generoses quantitats de llúpol Cascade, que li donen un sabor especiat a pi i aranja. Una Ale de qualitat premiada en múltiples ocasions en fires d’exposició dels Estats Units i del Regne Unit, que sorpren a milers de bevedors de cervesa. 5,6% Alc.
Sun and Steel de la cerveseria anglesa Robinsons i les llegendes del heavy metal Iron Maiden és l’última cervesa que s’ha unit a les files de l’icònica sèrie de cerveses Trooper. Doble fermentació elaborada amb llevat japones de sake i sake per donar un sabor únic a aquesta cervesa de qualitat. El cos daurat i el cap blanc estan plens de sabors de cereals i llúpol d’herbes i cítrics, amb tocs de poma verda i fruita d’os i una nota subtilment fragant i floral del sake que perdura en la llengua. 4,8% Alc.
Stone és una de les marques americanes de cervesa més conegudes que en aquest cas, ha elaborat aquesta cervesa IPA a la seva fàbrica alemanya de Berlín. És una cervesa creada per satisfer els fanàtics de l’llúpol. Amargor moderada i gust alt a notes tropicals cítriques, herbal i pi. 6,9% Alc.
Copyright © 2024 Cafè Clàssic Bar Musical | Powered By IPM Projects