El concert de la teva vida

Facebook
WhatsApp

Ara que estem tancats a causa de la pandèmia, em  venen a la memòria moltes converses del cafè. 

Una de les més freqüents i que personalment m’encanta, és quan el tema gira sobre quin és el  millor guitarrista de tots els temps, la millor época musical, etc.

converses cafè clàssic concerts

Navegant per internet i pensant amb tot això , he descobert un portal on pots veure una gran varietat de concerts històrics amb bona qualitat.

TOKY VIDEOS (Els millors concerts de la història)

I he pensat… quin és el millor concert de la història?

Evidentment és un tema subjectiu, la música com la resta de les arts, desperten sensibilitats que van lligades a un espai temporal personal, que marca punts claus de la nostra vida.

Per això aquests tipus de converses són tant apassionades, tots tenim aquella cançó, aquell solo, aquell concert.

queen deltebre

I com per causes pandèmiques ara tenim una mica de temps ( tampoc no molt), hem decidit crear una conversa en format concurs mitjançant les xarxes per escollir el millor concert segons la #ClàssicPeople.

El sistema serà el següent: hi haurà 4 categories amb 6 candidats per categoria que optaran al títol .

Des de la direcció del Cafè Clàssic n’escollirem 3 candidats de cada categoria i els altres 3  els triareu vosaltres. Afegiu-los als comentaris!

Una vegada tinguem tots els concerts que participaran, obrirem tandes classificatòries com si de la Champions league es tractés,  on escollirem el “Millor concert de la història segons la #ClàssicPeople”.

deltebre cafè clàssic pink floyd

I per això us preguntem, quin és el millor concert per a vosaltres?
Atents a les xarxes #ClàssicPeople!  i comenteu! 

També et podria interessar...

Converses, cafès i cançons

Benvinguts a les converses del Cafe Clàssic, un espai on parlarem, d’oci, cultura i curiositats en general, farem una revisió de la nostra història i arreglarem el món .

Copyright © 2020 Cafè Clàssic Bar Musical | IPM